luni, 18 februarie 2013

Castigi bani din afiliere nelimitat

Pentru afiliere nu exista o suma minima garantata . Din afiliere se poate castiga de la 0 Euro pana la cateva zeci sau chiar sute de mii de euro lunar. In Romania sunt cateva zeci de astfel de oameni care castiga mii de euro lunar .

CE ESTE AFILIEREA? 
 Afilierea este relatia dintre un vanzator si o persoana care promoveaza produsele si/sau serviciile acelui
vanzator.In online vanzatorul este de regula un magazin online (cu haine, electronice, bilete de avion servicii turistice sau orice altceva) si se cheama merchant. Persoana care promoveaza produsele – numita afiliat – este cineva care de regula are un site sau mai multe pe care are un numar rezonabil de mare de vizitatori ce ar putea fi interesati de anumite tipuri de produse sau servicii.


Cum castigi bani din afiliere ?
Bani din afiliere se castiga prin 2 moduri :
1. Programul de afiliere te plateste din comision ( adica trebuie sa faci o vanzare)
2. Fie din paid to lead adica se inscrie cineva la site-ul respectiv

Astazi am sa va prezint o retea de afiliere .
2Parale este cea mai mare si mai profitabila retea de afiliere din Romania, avand peste 9600 de afiliati si 140 de advertiseri. Ca afiliat al platformei 2Parale poti castiga bani frumosi atat din leaduri cat si din vanzari. Poti castiga comisioane cuprinse intre 3% si 15%+ din valoarea produselor pe care alegi sa le promovezi. Produsele pot fi imbracaminte, incaltaminte, electronice, electrocasnice, IT, produse pentru copii si multe altele.

Ca sa promovezi produsele advertiserilor, acestia iti pun la dispozitie prin platforma 2parale unelte de promovare precum bannere, linkuri text si feed-uri de produse.
Suma minima ce poate fi retrasa este de 100 de lei prin transfer bancar. La prima plata 2Parale acorda afiliatilor un bonus de 100 de lei.
 
Inregistreaza-te chiar acum in 2parale si incepe sa produci bani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu